- dutch
Nederlands
Nu kopen
Twitter Facebook Discord Instagram Youtube Reddit
Twitter Facebook Discord Instagram Youtube Reddit

Ontdek het oude Oostelijk Continent

De prachtige oriëntaalse landschappen en menselijke landschappen, het onvoorspelbare en dynamische weer, de realistische afwisseling van dag en nacht en de oorlogszuchtige en gevaarlijke oorlogsomstandigheden zorgen samen voor een realistische wereld van 64 vierkante kilometer. Hier ervaart u de vreugde van overleven en ontdekken.

Alles, door jou gemaakt

Elk grassprietje, elke baksteen en tegel, elke rijstkorrel, elke soldaat en elk paard in het spel moet door de speler worden verzameld, gebouwd, geproduceerd en getemd.

Doe mee aan het epische slagveld van de koude wapens

Of het nu gaat om het microbeheer van honderden koude wapens, de beheersing van belegeringsmateriaal, of het bevel over troepen en voorraden, het zal de sleutel zijn tot het winnen of verliezen van de oorlog. In deze harde, realistische strijd met koude wapens kun je een krijger zijn die zich in de strijd werpt, of een generaal die de algemene situatie controleert.

Vechten te paard om een divisie te vormen met een ijzeren hoef

Zoek, tem en fok kwaliteitsvolle paarden in het wild en breng hun nakomelingen groot. Een groeiende schuur en een sterke line-up van oorlogspaarden zullen je onoverwinnelijk maken in een door crisis geteisterde paardenstrijd.

Een unieke en legendarische carrière

Met 25 ontwikkelingslijnen, een rangordesysteem van 16 niveaus en meer dan honderd prestaties en militaire technieken is de carrière van elk personage uniek. In de evolutie van dit hertekende tijdperk kun je een machtige krijgsheer zijn, een boer of een gewone burger, of wat je maar wilt.

Oostelijk Continent

Vrije Zandbak

Oorlog van Koude Wapens

vechten te paard

Groeien als een persoonlijkheid

  1. Video
  2. Poster
  3. Schermafbeeldingen van het spel
Meer

Volg ons voor het laatste nieuws over het spel

Nu kopen Spel Downloaden
Twitter Facebook Discord Instagram Youtube Reddit

Vlakt

Open vlaktes, relatief rijk aan plantenrijkdommen en dieren van laag niveau I, NPC's en uiterst gemakkelijk te galopperen terrein, worden vaak een oefenterrein voor nieuwkomers, maar niet gemakkelijk om hun territorium te verbergen.

Swamp

Dit moerasgebied is overgroeid met miasma en geteisterd door giftige insecten. Het is een van de gevaarlijkste gebieden en een populaire bestemming voor ontdekkingsreizigers vanwege de giftige insecten en de grote botanische rijkdommen, dus neem een wierookbrander mee en haal tenminste adem.

Regenwoud

De uiterst weelderige plantenecologie en het dierenleven maken van dit gebied een levendig, gemakkelijk te berijden, maar ook gemakkelijk te verbergen gebied, waardoor het voor vele nieuwelingen een aangename plaats is.

Sneeuwbergen

Alleen sparren kunnen de zware sneeuwval in de extreme kou overleven, en de Sneeuwbergen Pit heeft enkele van 's werelds kostbaarste mineraalbronnen, dus zorg ervoor dat je warm blijft als je deze plek verkent.

Gobi

Dit is een extreem heet en dor gebied waar populieren en een paar struiken groeien.

Bergachtige gebieden

De glooiende heuvels zijn niet gemakkelijk te navigeren, maar ze kunnen een natuurlijke barrière vormen voor de homestead, en de relatieve overvloed aan grondstoffen om in de dagelijkse behoeften van nieuwe spelers te voorzien maakt ze tot een uiterst populair gebied.